loga vallakyrkan - Kopia_redigerad-4

Tillsammansdagar på Sandvikengården.

Under ett par dagar var vi på Sandvikengården utanför Brunskog. Gården ligger vackert vid Värmeln.
På resan dit stannade vi vid Norsälven för att dricka vårt förmiddagskaffe. Under uppehållet kunde vi njuta av höstfärgerna, trots SMHI:s löfte om regn. Njöt gjorde vi också av gårdens goda mat, som serverades i rikligt mått.
Under lördagseftermiddagen spelades en turnering i kubb. Träffsäkerheten var god från många händer. Disskussionen om vilka regler som egentligen gällde engagerade många med leende på läpparna.
Lördagens tema var bön. Vi berättade för varandra om våra erfarenheter. Dessutom fick vi skriva egna böner. Efter en festmåltid samlades vi framför brasan och fick dela personliga berättelser och sjunga tillsammans. 
På söndagen firade vi en gudstjänst i två delar. Den hade alla varit med och förberett samt bidrog med olika uppgifter i den. En givande upplevelse. Efter ytterligare en gog måltid reste vi glada och nöjda hemåt igen. Den fina stämningen och goda gemenskapen pratade många om. Det gör att vi gärna ser fram mot nya dagar tillsammans. Då hoppas vi att ännu fler vill komma med.

Ulf Sveningson

Foto: Gun-Britt Finnström