loga vallakyrkan - Kopia_redigerad-4

Välkommen till Vallakyrkan Degerfors!
Vallakyrkan är en kyrka som är öppen för alla. Läs mer under fliken "om oss".
Läs om den verksamhet som Vallakyrkan (tidigare Degerfors Missionsförsamling) och Vallakyrkans Ungdom, VkU (tidigare SMU) inbjuder till.

AKTUELLT

PILGRIMSVANDRINGAR
MINDRE KÄNDA MÄN I BIBELN - i skuggan av deras fruar (eller kanske en åsna).
6/5, 20/5, 9/6, 30/6, 5/8 och 24/8
start 18.00 från Vallakyrkan.
Ca 1½ timme i lugnt tempo med 5-6 stopp där vi delar tankar, berättelser, texter och funderar tillsammans. Välkommen med!

Gudstjänst 6 juni

CORONA!
Var rädda om varandra!
Nu får vi börja mötas men vi kommer att tadetförsiktigt över sommaren. Vi följer vi de rekommendationer som gäller och sitter på markerade platser när vi har samlingar. I kalendern kan du se den verksamhet som vi planerar. Under sommaren har vi gudstjänsst varannan söndag klockan 10.00.

Extra viktigt just nu!
Vallakyrkan finansieras med skänkta medel, du kan bidra:

Vallakyrkans Swish kontonummer:

Vallakyrkans vision
Vi är en öppen kyrka som innesluter alla människor i vår gemenskap och möjliggör för människor i alla åldrar att möta Gud.
Vi lever efter Jesu ord ”Vad vill du att jag ska göra för dig?”
                                                               Mark 10:51 och Luk 18:41

Det innebär att alla är välkomna på sina villkor, när och om man vill beöka vår kyrka.

Equmeniakyrkans vision

Kultur-och studieverksamhet sker i samarbete med Studieförbundet Bilda